כניסה
למנויות
צרו קשר

מרק עגבניות של חגית

מרק עגבניות של חגית

רכיבים:

בצל גדול קצוץ
5-6 עגבניות
גבעולי סלרי
3 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום

תיבול:

מלח
פפריקה
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
מעט סוכר
ומי שאוהב/ת חריף, אז צ'ילי לפי הטעם.

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עם כף שמן, לאחר מכן להוסיף גבעולי סלרי קצוצים ולטגן מעט.  

להוסיף קוביות עגבניות טריות או מרוסקות במגרדת, שלוש כפות רסק עגבניות, מים לפי הצורך, שיני שום מגוררות/מעוכות ועלי סלרי קצוצים. 

להביא לרתיחה. לתבל בתבלינים שמופיעים למעלה ברכיבים, לכסות חלקית ולהמשיך לבשל עוד כעשר/15 דקות.

 
כיצד להתייחס?
נתייחס לכל כוס מהמרק כרבע ממנת הפחמימה בארוחה.
להאמין. לפעול. להגשים.